Home Waterdram B.V.

WATERDREAM B.V.

periode:
2020 - 2022
werk:
Yachting Content / Social Content
locaties:
Amsterdam

Onze klantenrelatie met Waterdream is gebouwd op gedeelde passie voor vakmanschap en innovatie. Waterdream, bekend om zijn hoogwaardige aluminium boten, inspireert met unieke ontwerpen en duurzame materialen. Als videoproductiebedrijf, zetten wij bij Framedit hun ambachtelijke meesterschap in de schijnwerpers. Onze samenwerking gaat verder dan slechts vastleggen; we vertalen de essentie van Waterdream’s nautische meesterwerken naar meeslepende visuele verhalen. Met trots leggen we de kunst van Waterdream vast en presenteren we het aan een wereldwijd publiek, waarbij we de synergie tussen vakmanschap en creativiteit vieren.

“ Video's en foto's voor Waterdream zijn heel gaaf geworden! ”
— Bernhard van Oranje / Founder
Video afspelen

Na het creëren van meerdere productieprocesvideo’s, tewaterlatingvideo’s en proefvaartvideo’s was het eindelijk zover: de officiële lancering van de California 52′ door Waterdream. Een indrukwekkende ‘stoet’ van hun prachtige sloepen vormde een unieke parade, vertrekkend vanaf ‘The Harbour Club’ richting het Scheepsvaartmuseum. Onze aanwezigheid was niet alleen een getuige, maar ook een eerbetoon aan dit bijzondere moment. We legden de grandeur van de lancering vast in een stijlvolle video, waarbij we de essentie van Waterdream’s vakmanschap en de feestelijke sfeer van het evenement vastlegden voor een onvergetelijke herinnering.

Innovatieve Nautische Verhalen:

Als videoproductiebedrijf gaan wij verder dan vastleggen; we vertalen de essentie van Waterdream's innovatieve nautische meesterwerken naar meeslepende visuele verhalen. Een creatieve samenwerking die vakmanschap en innovatie omarmt.

Sfeervolle Videoherinnering:

Onze aanwezigheid bij Waterdream's evenement resulteerde in een sfeervolle video die de essentie van de lancering vastlegt, een blijvende herinnering aan het meesterschap en de viering.

Creatieve Ode aan Waterdream:

Vanaf 'The Harbour Club' tot het Scheepsvaartmuseum brachten wij de creatieve ode aan Waterdream's ambacht en lanceerden de California 52' met elegantie en stijl, vereeuwigd in onze unieke video.

Creatieve Synergie:

Onze samenwerking met Waterdream viert de synergie tussen vakmanschap en creativiteit. Met Framedit leggen we met trots de kunst van Waterdream vast en delen het met een wereldwijd publiek, inspirerend en uniek.

Resultaten

Tijdens het bouwproces van de Waterdream California ’52 hebben wij bij Waterdream een schat aan content gecreëerd. In vijf compacte afleveringen hebben we de meest boeiende momenten vastgelegd, waardoor het voor alle soorten publiek interessant blijft, ongeacht hun achtergrond. Deze korte afleveringen zijn zorgvuldig samengesteld en bieden een uniek kijkje achter de schermen van het bouwproces van deze iconische boot.

Deze video’s zijn te vinden op de sociale kanalen van Waterdream en belichten de meest intrigerende aspecten van de productie van de Waterdream California ’52. Het is een waar genot om de passie en toewijding te delen die in elke stap van het bouwproces zijn gestoken.

Dompel jezelf onder in het avontuur van de Waterdream California ’52 en ontdek meer van deze spannende videocontent tussen de beschikbare video’s hieronder.

Achter de schermen (BTS)