Home Van Haestrechtcollege

VAN HAESTRECHTCOLLEGE

periode:
2022
werk:
Promotiefilm / Social Content
locaties:
Kaatsheuvel

Onze nauwe klantenband met het Van Haestrechtcollege bloeit dankzij gedeelde toewijding aan onderwijskwaliteit. Door promotiefilms te produceren, hebben we bij www.framedit.nl de essentie van hun onderwijsvisie en -inspanningen vastgelegd. De video’s van de school schitteren met hen educatieve missie en diversiteit aan activiteiten. Met trots delen we deze promotiefilms, waarin we de educatieve passie van de school voor een breder publiek belichten en vieren.

“ Met die effecten is de video van de dansklas is echt gaaf geworden! ”
— Susan van Pinxteren / Adjunct-directeur
Klantenrelatie

Onze betrokkenheid bij het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel gaat verder dan enkel promotiefilms. We hebben een uitgebreide registratie gemaakt waarin zowel directeur Vanja Goossen als Adjunct-directeur Susan van Pinxteren alle boeiende aspecten van de school belichten. Deze omvatten het intieme karakter met 360 leerlingen, waar niemand over het hoofd wordt gezien.

Wat deze ervaring extra bijzonder maakte, is dat onze productieleider bij Framedit haar middelbare schooltijd zelf doorbracht op het Van Haestrechtcollege. Het was een fantastische gelegenheid om na al die jaren de school te documenteren. Het zien van de vertrouwde leslokalen en zelfs de leraren die destijds al rondliepen, maakte dit project nog leuker!

Verhalende Registratie:

Onze uitgebreide registratie, inclusief directeur en adjunct-directeur, vertelt het verhaal van het Van Haestrechtcollege. We brengen niet alleen beelden, maar we weven een verhalend tapijt van de schoolcultuur.

Tijdloze Nostalgie:

Het terugzien van leerruimtes en leraren van vroeger voegt tijdloze nostalgie toe aan ons filmproject. Onze productieleider, een oud-leerling van het college, maakte het persoonlijker en nog leuker.

Intiem Leeromgeving:

Het Van Haestrechtcollege, met zijn intieme karakter van 360 leerlingen, wordt levendig vastgelegd in onze registratie. Hier komt niemand over het hoofd, een kenmerk dat de school uniek maakt.

Meer Van Haestrecht

Ontdek meer van onze videoproducties voor het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel! Hieronder vind je een verzameling van de video’s die we hebben gemaakt. Ook hebben we enkele leuke behind-the-scenes foto’s toegevoegd, waardoor je een exclusief kijkje achter de schermen krijgt.