Home Van der Valk Shipyard

VAN DER VALK SHIPYARD

periode:
2019 - Heden
werk:
Yachting Content / Social Content / Wervingsfilm
locaties:
Waalwijk

Bij Framedit zijn we trots op onze super samenwerking met Van der Valk Shipyard! Als creatief contentbureau, gespecialiseerd in video content, hebben we een bijna magische band met Van der Valk Shipyard opgebouwd. Wij knallen hun indrukwekkende vakmanschap en innovatie de wereld in met onze te gekke videoverhalen.

Onze connectie draait om maatwerk en kwaliteit, en we kunnen niet genoeg krijgen van het vakmanschap van de super yachten. Samen vormen we een dream team waarbij wij, de skills van Van der Valk Shipyard omtoveren tot pakkende videocontent die de spotlight zet op hun unieke eigenschappen en streven naar topkwaliteit

Al jaren lang videopartner van de Shipyard, maar tóch na al die jaren ontbrak er iets. Wat dit was? Een knaller van een video, die van A tot Z gewoon klopte. Na flink wat brainstormen over het uitwerken van ons concept wisten we het! Het moest een krachtige ‘reveal teaser’ worden voor het 33- meter custom yacht ‘Blue Jeans’. Hoe dit uiteindelijk gefilmd is? Nou gewoon: Beginnend om 01.00 ‘s nachts, alle lampen in de hal uit, één knaller van een lamp aan én wat natuurlijk niet kon ontbreken, een rookmachine! Tijdens het in elkaar zetten van deze video misten we nog één krachtig punt, en dit was de Voice-Over. Na wat contact te leggen binnen ons netwerk, kwamen we in contact met een krachtige stem uit Texas.

“ We werken al een paar jaar met Framedit voor het maken van foto-/videocontent. Ze kunnen zich altijd aanpassen aan onze urgente schema's en leveren inhoud van zeer hoge kwaliteit, die meestal nog dezelfde dag wordt bewerkt. Geweldige werkmentaliteit en geweldige mensen! ”
— Yoeri bijker / Head of Sales and Marketing
Video afspelen
Meer over Van der Valk Shipyard

Van der Valk Shipyard, gevestigd in het Nederlandse Waalwijk, is een vooraanstaande scheepswerf met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van luxe jachten. Hun vloot, variërend van 16 tot 40 meter, weerspiegelt vakmanschap en innovatie. De werf staat bekend om zijn klantgerichte aanpak, waarbij maatwerk en kwaliteit voorop staan. Op de website van Van der Valk Shipyard krijg je een glimp van hun indrukwekkende portfolio, waar moderne technologie en duurzaamheid samenkomen om unieke, op maat gemaakte jachten te creëren.

Creatieve Conceptualisatie

Een sterk creatief concept vormt de basis voor hoogwaardige videocontent. Het moet de boodschap helder communiceren en aansluiten bij de doelgroep.

Kwalitatieve Productieapparatuur

Het gebruik van professionele videocamera's, verlichting en geluidsapparatuur draagt bij aan de visuele en auditieve kwaliteit van de content. Investeer in moderne technologie voor een professionele uitstraling.

Professionele Editing

Een vakkundige videobewerking is cruciaal. Het omvat niet alleen het knippen van beelden, maar ook het zorgvuldig kiezen van muziek, het toevoegen van grafische elementen en het behouden van een consistente stijl.

Optimale Duur en Format

Houd video's beknopt en relevant. Begrijp het platform waarop de content wordt gedeeld en pas de lengte en het format aan voor maximale impact.

Resultaat

Sinds de aanvang van onze samenwerking met Van der Valk Shipyard in 2019, hebben wij met groot enthousiasme talloze creatieve concepten mogen omzetten naar werkelijkheid. Hierbij presenteren wij een selectie van de producties die wij met trots hebben gerealiseerd. Elke productie is uniek en op maat gemaakt, en we koesteren het feit dat we de kans krijgen om samen te werken aan deze fantastische superyachten. Het is werkelijk een eer om betrokken te zijn bij projecten die zoveel stijl en vakmanschap uitstralen. Onze passie voor het vak komt tot uiting in elk detail, en we kijken ernaar uit om deze vruchtbare samenwerking met Van der Valk Shipyard voort te zetten en nieuwe hoogtepunten te bereiken.

Achter de schermen (BTS)