Home Priema B.V.

PRIEMA B.V.

periode:
2022
werk:
Bedrijfsfilm / Promotiefilms
locaties:
Hoevelaken / Hardenberg

In 2022 hebben we met trots samengewerkt met Priema, een vooraanstaand bedrijf met vestigingen verspreid over Nederland en Tsjechië. Onze toewijding aan vakmanschap resulteerde in de creatie van een indrukwekkende bedrijfsfilm, vergezeld van meerdere doelgerichte promotiefilms. Met verschillende draaidagen en een aantal weken aan montagewerkzaamheden hebben we een reeks hoogwaardige films geproduceerd die niet alleen de essentie van Priema B.V. vastleggen, maar ook het unieke karakter van het bedrijf op meeslepende wijze presenteren. Onze focus op detail en het streven naar perfectie hebben geresulteerd in visueel verbluffende en inhoudelijk overtuigende eindproducten. We zijn er trots op dat we een bijdrage hebben mogen leveren aan het versterken van de visuele identiteit van Priema B.V. en kijken ernaar uit om in de toekomst meer successen te behalen.

“ Wij hebben een bedrijfsfilm en korte procesfilms laten maken door Framedit. Wij zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat en het verloop van het proces. Framedit is een jong, professioneel bedrijf, komt afspraken na en doet echt iets met de feedback die je geeft. Wij zouden Framedit zeker aanraden! ”
— Priema B.V.
Video afspelen
Werkwijze

Het opnemen van een bedrijfsfilm en drie promotiefilms tijdens slechts drie opnamedagen vergt een zorgvuldige planning en doelgerichte uitvoering. Voorafgaand aan de opnames is het van essentieel belang om heldere doelstellingen te definiëren en de beoogde doelgroep vast te stellen. Deze richtlijnen zullen als leidraad dienen voor de creatie van inhoud die aansluit bij de specifieke behoeften van het bedrijf Priema B.V.

Met een stevig fundament in de vorm van een gedetailleerd script en storyboard voor zowel de bedrijfsfilm als de drie promotiefilms, worden de te filmen scènes systematisch gepland. Het identificeren van geschikte opnamelocaties en het opstellen van een doordachte shotlijst zijn cruciale stappen om de opnamedagen efficiënt te benutten.

Het vormen van een goed gecoördineerd team, bestaande uit een ervaren regisseur, cameraploeg, geluidsman, en mogelijk een assistent-regisseur, is noodzakelijk om een soepele uitvoering te waarborgen. Daarnaast is het essentieel om ervoor te zorgen dat alle benodigde apparatuur in optimale conditie verkeert.

Koffie

Voor we samen zo'n groot project aangaan, is het natuurlijk eerst tijd voor een bakkie! Priema wist heel duidelijk wat ze wilde, én voor ons de uitdaging om deze plannen verder uit te werken en waar te maken.

Visuele Identiteit Versterken:

We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het versterken van de visuele identiteit van Priema B.V. Onze films presenteren niet alleen de essentie, maar benadrukken ook het unieke karakter van het bedrijf.

Eindresultaat

Opnamedagen zitten er op, en de beelden zijn door ons samengevoegd tot een fantastisch eindresultaat. Priema? Nee, wij noemen het liever uitstekend!

Resultaat

Met trots presenteren wij het uiteindelijke resultaat van onze nauwgezette inspanningen en toewijding: een adembenemende bedrijfsfilm en verschillende promotiefilms voor Priema B.V. Na intensieve opname- en montagedagen hebben we een cinematografisch meesterwerk gecreëerd dat de essentie en de unieke kenmerken van Priema B.V. op indrukwekkende wijze vastlegt.

De films belichten niet alleen de bedrijfsactiviteiten, maar ook de kernwaarden en het onderscheidende karakter van Priema B.V. Ons team van ervaren professionals heeft met passie en creativiteit samengewerkt om de visuele identiteit van het bedrijf op authentieke wijze te vertalen naar het scherm.

De prachtige cinematografie, vakkundige montage en meeslepende verhaallijn komen samen in een krachtige presentatie die de kijker niet alleen informeert, maar ook inspireert. Elke frame is doordacht en elke scène is zorgvuldig geconstrueerd om de kwaliteit en professionaliteit van Priema B.V. op een onvergetelijke manier te communiceren.