Home M.J. van Riel

M.J. VAN RIEL

periode:
2021 - heden
werk:
Bedrijfsfilm / Promotiefilm / Social Content / Wervingsfilm
locaties:
Tilburg / Oss / Eindhoven / Moerdijk

Bij Framedit zijn we trots op onze dynamische samenwerking met M.J. van Riel, een vooruitstrevend bedrijf in de wereld van infrastructuur en civiele techniek. Onze klantenrelatie is als een creatieve rollercoaster, waarbij we met enthousiasme en vakmanschap videocontent creëren die de essentie van M.J. van Riel vangt.

Met veel plezier hebben we een krachtige bedrijfsfilm ontwikkeld die niet alleen de professionaliteit van M.J. van Riel weerspiegelt, maar ook de menselijke touch en passie achter het werk. Denk daarbij aan een pakkende wervingsfilm die de nieuwsgierigheid van potentiële talenten prikkelt en een kijkje achter de schermen biedt.

Onze creatieve avonturen reiken verder dan alleen films; we hebben diverse promotiefilms gemaakt, speciaal ontworpen voor sociale mediakanalen. Korte, krachtige clips die de kijker meenemen in de wereld van M.J. van Riel en de innovaties en projecten in de schijnwerpers zetten.

Samen blijven we de grenzen van creativiteit opzoeken en nieuwe hoogten bereiken. Bij Framedit zijn we er trots op om een waardevolle partner te zijn, waarbij we niet alleen video’s maken, maar verhalen vertellen die het karakter en de visie van M.J. van Riel laten schitteren.

“ Voor M.J. van Riel hebben ze een supermooie bedrijfsfilm gemaakt! We zijn hier erg tevreden mee. ”
— Martin van riel
Video afspelen

Voor het vijfenzeventig jarig bestaan van M.J van Riel wilde dit familiebedrijf graag een bedrijfsfilm laten maken. Wat voorop stond: Één krachtige film bedrijfsfilm. Vanaf dit punt is het sparren tot  de juiste uitkomst. Samen met M.J. van Riel hebben wij ervoor gekozen om onder andere eigenaar Martin voor te laten komen in deze film. Niet alleen qua beelden, maar ook qua stem. Door deze keuze komt deze bedrijfsfilm al een stuk persoonlijker over! Met een paar unieke opname locaties zoals: ‘05.30 gereed in de ochtend bij de Heusdense Brug’, is deze film echt een knaller geworden!

Meer over M.J. van Riel

M.J. van Riel is een vooraanstaand bedrijf in de wereld van infrastructuur en civiele techniek. Met een rijke geschiedenis en een vooruitstrevende visie is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor complexe projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Het team van M.J. van Riel combineert vakmanschap met innovatieve oplossingen, wat resulteert in duurzame en hoogwaardige resultaten.

Of het nu gaat om de realisatie van infrastructuur, het bouwen van bruggen, of het uitvoeren van milieuprojecten, M.J. van Riel staat bekend om zijn professionele aanpak en toewijding aan kwaliteit. Het bedrijf hecht waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en streeft naar een optimale samenwerking met opdrachtgevers en partners.

Met een heldere focus op efficiency en duurzaamheid, blijft M.J. van Riel een drijvende kracht in de sector.

Meesterlijke Bedrijfsfilm

Framedit heeft een meesterlijke bedrijfsfilm gecreëerd voor M.J. van Riel, een waar we echt trots op zijn. Met 10 opnamedagen hebben we elk detail vastgelegd om de essentie van het bedrijf op een krachtige manier over te brengen.

Pre-productieplanning

Elke opnamedag was strategisch gepland om maximale efficiëntie te waarborgen en verschillende aspecten van het bedrijf te belichten.

Resultaatgericht Trots

Na 10 opnamedagen is het resultaat iets waar we bij Framedit met recht trots op zijn. De bedrijfsfilm belichaamt niet alleen de visie van M.J. van Riel, maar ook onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige content.

Resultaten
Achter de schermen (BTS)