Home LeVen Yachts

LEVEN YACHTS

periode:
2020 - 2021
werk:
Social Content / Yachting Content
locaties:
Florida, Waalwijk

Bij Framedit omarmen we met plezier onze nauwe samenwerking met LeVen Yachts, waar creativiteit en nautische pracht naadloos in elkaar overvloeien. Als gedreven creatief content agency, gespecialiseerd in videocontent, hebben we met enthousiasme gewerkt aan projecten die de weergaloze wereld van LeVen Yachts in de schijnwerpers zetten.

Onze klantenrelatie met LeVen Yachts is niet zomaar een samenwerking; het is een ritmische choreografie van creatieve flair en maritieme allure. Via onze videocontent hebben we niet alleen de gestroomlijnde contouren van de jachten vastgelegd, maar ook het unieke verhaal erachter verteld. We hebben de onvergetelijke ervaringen, het ambachtelijke vakmanschap en de innovatieve ontwerpen van LeVen Yachts omgezet in visuele meesterwerken.

Bij Framedit hebben we met toewijding gewerkt aan het vangen van de onderscheidende kenmerken van LeVen Yachts, waarbij elke video een ontdekkingsreis op zich is, die kijkers meeneemt over schitterende wateren. Onze creaties belichamen de weelde, stijl en prestaties van LeVen Yachts, waardoor kijkers zich laten onderdompelen in de unieke wereld van deze prachtige jachten. Het is een reis waarbij creativiteit en nautische klasse hand in hand gaan, en we voelen ons vereerd om de buitengewone ervaring van LeVen Yachts vast te leggen en te delen.

“ The best video production company in Holland! ”
— @yachtingwithtaylor
Video afspelen
Meer over LeVen Yachts

LeVen Yachts, is een symbool van luxe en innovatie op het water. Met een exclusief ontwerp en ongeëvenaarde aandacht voor detail biedt LeVen Yachts een unieke jachtbeleving. Het kenmerkende BeachClub-concept, te vinden op de modellen LeVen 90 en LeVen 120, zorgt voor een buitengewone verbinding tussen binnen- en buitenruimtes.

Met hoogwaardige materialen en een eigentijds design straalt LeVen Yachts klasse uit. De vloeiende lijnen van de romp en het moderne interieur tonen de vakmanschap waar Van der Valk Shipyard om bekend staat. De jachten zijn ontworpen voor comfort en prestaties, met geavanceerde technologieën en milieubewuste systemen.

Complete Bouwproces

Framedit heeft het volledige bouwproces van het indrukwekkende LeVen 90-jacht vastgelegd in vijf meeslepende delen, waarmee we kijkers een exclusief kijkje achter de schermen hebben geboden.

Walk Through

Met onze lens hebben we een gedetailleerde walk through gecreëerd, waarbij we de luxueuze details en innovatieve kenmerken van het LeVen 90-jacht op een luchtige en informatieve manier hebben belicht.

Grandioze Launch

Framedit heeft de grootsheid van het moment vastgelegd tijdens de launch van het LeVen 90-jacht, waarbij we de spanning en de majestueuze overgang van werf naar water in beeld hebben gebracht.

Eerste Testvaart

Onze contentcreatie omvatte een magistrale registratie van de eerste testvaart van LeVen 90, waarbij we de kracht, snelheid en wendbaarheid van het jacht op indrukwekkende wijze hebben vastgelegd.

Resultaten