Home Juritex B.V.

JURITEX B.V.

periode:
2021
werk:
Bedrijfsfilm
locaties:
Kaatsheuvel

Bij Framedit beleven we een geweldige samenwerking met Juritex, waar creativiteit en vakmanschap samenkomen in één krachtige bedrijfsfilm. Als creatief content agency, gespecialiseerd in video, hebben we met volle energie en expertise gewerkt aan het vastleggen van de unieke kenmerken van Juritex in een visueel meesterwerk.

Onze band met Juritex is geen gewone samenwerking; het is een harmonieus partnerschap waarin onze creatieve visie naadloos aansluit bij de kernwaarden van Juritex. Met die ene krachtige bedrijfsfilm hebben we de kijkers meegenomen op een meeslepende reis door het vakmanschap, de innovatie en de toewijding die Juritex definiëren.

Bij Framedit hebben we met passie en precisie gewerkt aan het vastleggen van de onderscheidende identiteit van Juritex. We schieten niet alleen beelden, maar vertellen een verhaal. De film belicht niet alleen de producten van Juritex, maar weeft ook het menselijke verhaal en de bedrijfscultuur in een boeiend geheel. Het is een eer om bij te dragen aan de visuele uitstraling van Juritex en samen hun boodschap met de wereld te delen.

“ Demi en haar team hebben fantastisch werk verricht en een prachtige bedrijfsfilm afgeleverd. Ze hebben ons volledig ontzorgd en zelfs inclusief een echte Amerikaanse voice-over zonder dat we daar omkijken naar hebben gehad. Bedankt! ”
— Jurgen Verhoeven / Juritex
Video afspelen
Samenwerking

In onze geweldige samenwerking met Juritex, dé specialist in technische textiele fournituren, hebben we iets bijzonders gecreëerd. Geen doorsnee film, maar eerder een exclusief kijkje achter de schermen. Je weet wel, met die moderne machines en levendige verlichting waar we echt elk aspect tot in detail hebben vastgelegd.

Bij Juritex zijn ze niet zomaar leveranciers; het zijn echte vakmensen met een passie voor hun werk. Onze film vertelt niet alleen het verhaal van hun technologische hoogstandjes, maar ook over het team erachter. Het is alsof je een glimp opvangt van de sfeer binnen het bedrijf.

Onze connectie met Juritex gaat verder dan zakelijk. Het is een samenwerking gebaseerd op begrip en waardering voor elkaars expertise. We hebben de complexe wereld van technische textiele fournituren verkend en daar een indrukwekkende film van gemaakt. Bekijk meer op hun website (www.juritex.nl). We zijn er trots op bij te dragen aan de versterking van Juritex’s visuele uitstraling en kijken uit naar meer succesvolle avonturen samen.

 

 

Meer over Juritex

Juritex is een vooraanstaande leverancier van textieloplossingen voor de zakelijke markt. Met een scherp oog voor kwaliteit en innovatie biedt Juritex een breed scala aan textielproducten, variërend van bedrijfskleding en horecatextiel tot promotionele items. Het bedrijf legt de nadruk op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, wat resulteert in hoogwaardige producten die voldoen aan de moderne zakelijke normen.

Met decennia aan ervaring in de textielindustrie heeft Juritex een stevige reputatie opgebouwd door klantgericht maatwerk te leveren. Het team van vakmensen staat garant voor producten van topkwaliteit en streeft naar duurzame relaties met hun klanten. Door constant in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en trends, blijft Juritex een betrouwbare partner voor diverse bedrijven, waarbij ze functionaliteit en stijl naadloos combineren.

Tijdsdruk​

Dit machinepark was sowieso gaaf om vast te leggen. Maar wat maakt het kijken naar zo'n film als deze net iets interessanter? Het gebruik van licht. Door een sterke kleur te gebruiken en aan te houden krijg je hele gave beelden.

Geluid

Om je mee te nemen door zo'n film kan een stem een hele grote rol spelen. De voorkeur voor Juritex ging naar een Amerikaans sprekende Voice-Over. Dit hebben wij voor hen geregeld, en het resultaat mag er zijn!

Eindresultaat

Het gebruik van verschillende lenzen is natuurlijk altijd een must. Maar om al die kleine details in zo'n machinepark als dit vast te leggen hebben we speciale zoomlenzen gebruikt zodat we extra dichtbij konden komen!

Achter de schermen (BTS)