Home JDA

JDA VERKEER & VEILIGHEID

periode:
2020 - 2022
werk:
Promotiefilm / Social Content
locaties:
Kaatsheuvel

Onze dynamische samenwerking met JDA Verkeer en Veiligheid, waar creativiteit en innovatie hand in hand gaan. Als creatief content agency, gespecialiseerd in videocontent, hebben we met JDA de handen ineengeslagen voor projecten die de wereld van mobiliteit en veiligheid op een frisse manier belichten.

Via onze videocontent hebben we niet alleen de fantastische bouw van JDA vastgelegd, maar ook het menselijke verhaal erachter tot leven gebracht, waar veiligheid en mobiliteit samenkomen.

Met enthousiasme hebben we gewerkt aan het visualiseren van de visie en innovaties van JDA Verkeer en Veiligheid in pakkende verhalen. Onze samenwerking is een reis van wederzijdse groei en creativiteit, waarbij we samen streven naar het versterken van de positie van JDA Verkeer en Veiligheid in de wereld van mobiliteit en veiligheid.

“ Super tevreden met de gemaakte video's voor JDA ”
— David ekstein / Directeur
Meer over JDA

JDA Verkeer en Veiligheid, gevestigd in Nederland, is een bedrijf gespecialiseerd in verkeers- en veiligheidsoplossingen. Met ruime ervaring biedt JDA hoogwaardige producten en diensten die gericht zijn op een efficiënte doorstroming van het verkeer en het verhogen van de veiligheid op de weg.

De expertise van JDA omvat een scala aan oplossingen, waaronder verkeersregelinstallaties, dynamische verkeersmanagementsystemen en innovatieve veiligheidsproducten. Het bedrijf onderscheidt zich door niet alleen te voldoen aan de huidige standaarden, maar ook door proactief in te spelen op toekomstige ontwikkelingen in mobiliteit en veiligheid.

Levendige Bouwjourney

Via onze creatieve lens hebben we een levendige bouwjourney gepresenteerd, waarbij elke fase van de constructie tot leven kwam met dynamische videobeelden en boeiende animaties.

Tijdige Updates

Met regelmatige updates hebben we de voortgang van de bouw visueel gedeeld, waardoor stakeholders en het publiek betrokken werden bij het project en een voorproefje kregen van het uiteindelijke resultaat.

Interactieve Beleving

Onze contentcreatie heeft een interactieve beleving gecreëerd, waar kijkers niet alleen toeschouwers zijn, maar actief deelnemen aan de groei van het nieuwe pand.

Sfeervolle Visualisaties

Onze content heeft niet alleen de fysieke bouw vastgelegd, maar heeft ook sfeervolle visualisaties toegevoegd om de toekomstige functies en de werkomgeving van het pand tot leven te brengen.

Resultaten