Home Haagplant Holland

HAAGPLANT HOLLAND

periode:
2023 - Heden
werk:
Bedrijfsfilm / Promotiefilm / Social Content
locaties:
Kaatsheuvel

Bij Framedit zijn we de trotse architecten van creatieve verhalen, en onze samenwerking met Haagplant Holland is een ware bloeiende tuin van inspiratie. Wij, als Framedit, laten onze lens dansen op de groene velden van Haagplant Holland, waar we niet alleen de prachtige haagplanten in beeld brengen, maar ook het groene hart en de duurzame missie van het bedrijf.

In onze creatieve keuken roeren we met passie en vakmanschap, waarbij elke video een smakelijk gerecht is dat de kijkers doet watertanden naar de groene pracht van Haagplant Holland. Of we nu de groene vingers van de kwekers vastleggen, advies delen over het kiezen van de perfecte haag, of klantenverhalen in bloei zetten, we gedijen op het vertalen van de groene visie van Haagplant Holland naar visueel verbluffende verhalen.

“ Super service, mooie goede kwaliteit films, altijd even vriendelijk, goed bereikbaar, super behulpzaam, kortom echte aanrader je zult er zeker geen spijt van krijgen!! ”
— Roël Belabed / Haagplant Holland
Video afspelen
Meer over Haagplant Holland

Haagplant Holland, gevestigd in Nederland, is een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in de kweek en verkoop van hoogwaardige haagplanten. Met een rijke geschiedenis in de agrarische sector en een sterke focus op duurzaamheid, biedt Haagplant Holland een breed assortiment aan haagplanten die voldoen aan de hoogste normen.

De expertise van Haagplant Holland strekt zich uit tot diverse soorten haagplanten, zoals beukenhagen, ligusterhagen en taxushagen. Het bedrijf onderscheidt zich door niet alleen kwalitatieve producten te leveren, maar ook door uitgebreid advies en begeleiding te bieden aan klanten bij het kiezen, planten en onderhouden van hun hagen.

Groene Kracht

Onze gemaakte content tilt de kijkers mee op een inspirerende reis door de groene velden van Haagplant Holland, waardoor een dieper begrip ontstaat van het vakmanschap en de toewijding achter de producten.

Visualisatie van Missie

Framedit draagt bij aan het zichtbaar maken van de groene visie en duurzame inspanningen van Haagplant Holland, waardoor ze niet alleen haagplanten verkopen, maar een levensstijl en waarden communiceren.

Groene Ervaring

Onze videocontent biedt een interactieve ervaring, waardoor kijkers zich actief betrokken voelen bij de groene wereld van Haagplant Holland en de producten op een boeiende manier ontdekken.

Contentoptimalisatie

Framedit past de creatieve content aan voor verschillende sociale mediaplatforms, websites en marketingkanalen, waardoor Haagplant Holland een breder publiek bereikt en de impact vergroot.

Resultaten