Diensten

Home Diensten

Ontdek wat wij kunnen
betekenen

Bij Framedit zetten we de wereld in beweging met video’s die het oog voor detail benadrukken. Wij zijn niet zomaar een videoproductiebedrijf; we zullen elk frame doordrenken met passie, precisie en creativiteit. Ontdek de verschillende opties in video’s hieronder, of bekijk opgeleverde producties in ons portfolio!
(Promotie) Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is dé doeltreffende methode om de prestaties, missie, visie, waarden, producten, diensten en cultuur van uw organisatie professioneel aan uw doelgroep te presenteren.

(Online) Commercial

Een doelgerichte commercial creëert een emotionele connectie met het publiek en oefent een blijvende invloed uit op hun besluitvormingsproces. Onze expertise zorgt voor een krachtige impact op maat.

Social Content

Het creëren van hoogwaardige content is een strategische zet voor succes op de lange termijn. De inzet creëert merkbekendheid, vertrouwen en loyaliteit bij klanten en zorgt voor het opbouwen en aantrekken van nieuwe volgers.

(Personeels) Wervingsvideo

Zo'n film kan de toekomstvisie, vacatures, secundaire arbeidsvoorwaarden en extra's van het bedrijf laten zien. Bovendien kan het een breed scala aan gekwalificeerde kandidaten aantrekken en een positieve indruk maken op potentiële werknemers.

Yachting Content

Kwalitatieve content voor yachting legt professioneel de ervaring vast van het bezitten of charteren van een jacht. Van opwindende momenten op open zee tot de ontspanning en luxe voorzieningen aan boord.

(Aftermovie) Sfeerverslag

Een aftermovie vangt de essentie van jouw evenement. Ontdek de hoogtepunten en krijg een glimp van wat je hebt gemist of kunt verwachten bij toekomstige gelegenheden.

Bruiloft

Trouwfilms om de herinnering aan je speciale dag in een tastbare vorm vast te leggen, een die nog jaren kan worden herbeleefd. Een trouwfilm een tijdloos aandenken voor koppels om te delen met hun toekomstige generaties!

Documentaire

Doormiddel van storytelling, visuals en interviews kunnen documentaires een uniek en gepersonaliseerd perspectief bieden op een onderwerp dat niet mogelijk is via andere mediavormen.

EXTRA DIENSTEN

Volledig ontzorgen is ons streven. Wij staan voor je klaar met ondersteuning van ons uitgebreide netwerk.

Onze specialiteit is het creëren van videocontent, maar we bieden een uitgebreider scala aan diensten. Zoek je het complete pakket? Wij verzorgen alles van A tot Z!
IMG_3557
framedit, de naam

Wie zijn we,
en waar staan we voor

Een goede video, begint natuurlijk altijd met het uitzoeken en het vastleggen van het best mogelijke kader. Slechts één seconde aan video bevat 25 ‘frames’, dat is nog eens een leuk feitje hé!

De ‘frames’ staan er op. Dan is het nu tijd om alles samen te brengen tot een geheel. Dit montage proces is nét zo belangrijk als het eerste deel. En wij zetten alles op alles om een fantastische vloeiende edit neer te zetten.

It’s a wrap! We hebben er met de twee belangrijkste factoren voor gezorgd dat wij een eindproduct kunnen afleveren van het hoogst haalbare resultaat. #weframedit #ontothenext!

Showreel van
onze diensten

Nieuwsgierig naar wat elke dienst inhoud? Check onze vette showreel,
waarin elke dienst schittert. Zo ontdek jij straks precies wat je nodig hebt! 🚀

Zijn er nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Contact ons

Laten we kennismaken,
we kijken ernaar uit
van je te horen!

Klaar voor de magie van Framedit? Ontdek wat wij kunnen betekenen!