top of page

CASE
WATERDREAM

Het was zover, na het maken van een aantal productie-proces video's, tewaterlating video's én proefvaart video's werd de California 52' officieel gelanceerd. Hoe? Waterdream organiseerde een 'stoet' met een groot deel van hen sloepen. Startend vanaf 'The Harbour Club' richting het Scheepsvaartmuseum. Dit om uiteraard de lancering van de California 52' te vieren. Wij waren aanwezig om hier een stijlvolle video van te maken. 

WAT
WATERDREAM
DOET?

''Waterdream's merkmissie is het leveren van hoogwaardige, duurzame, praktische en tijdloze ontwerpen. Het California 52' Waterdream-model is afkomstig van de Nederlandse ontwerpstudio Vripack, wiens holistische visie wordt ondersteund door sterke scheepsarchitectuur. Of u nu door de Nederlandse kanalen vaart of de open zee op vaart, elk detail weerspiegelt functionaliteit en comfort. Waterdream bouwt zeer aanpasbare handgemaakte boten, zeewaardige jachten en premium sloeps.''

Sloepen

Met 15+ sloepen van Waterdream in een stoet door de grachten varen is natuurlijk al een spektakel op zich! De kunst was om alle sloepen vast te leggen, met de focus op de nieuwe California!

Telefoon

De tocht trok uiteraard veel bekijks, en zo werden er ook veel leuke beelden vastgelegd. Achteraf hebben wij onze beelden gecombineerd met deze beelden. Door deze combinatie is een speelse montage tot stand gekomen, divers, en wij houden er van!

Amsterdam

Deze film is uiteraard ook gaaf door de opnamelocatie, Amsterdam! Al varende in Amsterdam kom je langs prachtige locaties zoals het 'InterContinental Amstel' hotel. Uiteraard is dit dan het perfecte foto én video moment.

MEER 'WATERDREAM'
PROJECTEN

CASE: 'WATERDREAM'

SNIPPETS & BEHIND THE SCENES
'WATERDREAM'
FOTO PROJECTEN VOOR 
'WATERDREAM'