top of page

CASE
M.J. VAN RIEL

Voor het vijfenzeventig jarig bestaan van M.J van Riel wilde dit familiebedrijf graag een bedrijfsfilm laten maken. Wat voorop stond: Één krachtige film bedrijfsfilm. Vanaf dit punt is het sparren tot  de juiste uitkomst. Samen met M.J. van Riel hebben wij ervoor gekozen om onder andere eigenaar Martin voor te laten komen in deze film. Niet alleen qua beelden, maar ook qua stem. Door deze keuze komt deze bedrijfsfilm al een stuk persoonlijker over! Met een paar unieke opname locaties zoals: '05.30 gereed in de ochtend bij de Heusdense Brug', is deze film echt een knaller geworden!

WAT M.J VAN RIEL DOET?

''M.J. van Riel biedt klanten uit diverse markten een totaalconcept in turnkey industrial movements, waarin door flexibel werken kosten- en tijdsefficiënte oplossingen in hijsen en heffen, exceptioneel transport en industriële verhuizingen geboden kunnen worden.''

Tijdsdruk

Het concept uitwerken en realiseren vóór de data van het vijfenzeventig jarig bestaan. Dit was toch wel een van de grootste uitdagingen! Met ons team alles op alles zetten, om binnen die bepaalde tijd, ook nog eens met een knallend eindresultaat te komen. Wij noemen dit: Wilskracht, vastberaden én teamwork!

Geluidseffecten

Dat deze film uniek en persoonlijk moest zijn, was zeker. Maar daarnaast moest het ook echt een opvallende, knallende film zijn. Het geluid is precies zo'n factor die hiervoor zorgt. Door geluidseffecten bij bepaalde beelden toe te voegen, wordt je als kijker écht meegenomen in de film.

Eindresultaat

Na een aantal succesvolle opnamedagen én wat magie toe te passen in de eindmontage. Krijg je natuurlijk een knaller van een bedrijfsfilm! Wij als Framedit zijn dan ook zeer tevreden dat wij het vertrouwen en de volledige creatieve vrijheid hebben gekregen om deze unieke bedrijfsfilm te mogen realiseren!

MEER 'VAN RIEL'
PROJECTEN

CASE: M.J. VAN RIEL

SNIPPETS & BEHIND THE SCENES
'VAN RIEL'
BEDRIJFSFILM_VANRIEL.00_01_16_05.Still002.jpg
download.jpg

Martin van Riel

Voor M.J. van Riel hebben ze een supermooie bedrijfsfilm gemaakt!

bottom of page