top of page

CASE
VAN DER VALK SHIPYARD

Al jaren lang videopartner van de Shipyard, maar tóch na al die jaren ontbrak er iets. Wat dit was? Een knaller van een video, die van A tot Z gewoon klopte. Na flink wat brainstormen over het uitwerken van ons concept wisten we het! Het moest een krachtige 'reveal teaser' worden voor het 33- meter custom yacht 'Blue Jeans'. Hoe dit uiteindelijk gefilmd is? Nou gewoon: Beginnend om 01.00 's nachts, alle lampen in de hal uit, één knaller van een lamp aan én wat natuurlijk niet kon ontbreken, een rookmachine! Tijdens het in elkaar zetten van deze video misten we nog één krachtig punt, en dit was de Voice-Over. Na wat contact te leggen binnen ons netwerk, kwamen we in contact met een krachtige stem uit Texas.

WAT VAN DER VALK
DOET?

''Van der Valk Shipyard streeft naar het ontwikkelen van veilige, comfortabele, innovatieve en efficiënte (semi)custom motorjachten tot 40m met een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding. Dit wordt bereikt door de toepassing van wetenschap, technologie en fijn vakmanschap. Ze bouwen boten die net zo goed presteren als ze eruit zien, en zien Van der Valk-eigenaren als leden van de familie die regelmatig thuis worden verwelkomd, vaak voor nieuwe opdrachten.''

Regie

Voor we overal aan begonnen, moest er één ding sterk staan, en dit was het concept! Na heen en weer sparren met Van der Valk wisten we het: Krachtige film, in het donker, zoals een animatie- render, maar dan in het echt! Oké, helder!

Camera

Om alles haarscherp vast te leggen hebben we dit project vastgelegd met het 'superyacht' onder de camera's, namelijk de: RED Epic-W 8K. Wat een plaatje is het ook hé!

Flitsend

Alles opnemen in een donkere ruimte is niet niks. Geloof ons, het is nog best lastig om een ruimte echt 'pikke' donker te krijgen. Maar bij creatief werken, horen creatieve oplossingen! Zodoende dat we alle ramen hadden afgeplakt met vuilniszakken.

MEER 'VAN DER VALK'
PROJECTEN

CASE: 'VAN DER VALK'

SNIPPETS & BEHIND THE SCENES
'VAN DER VALK'
FOTO PROJECTEN VOOR 
'VAN DER VALK'