top of page

CASE 
SNIJTECHNIEK
BRABANT

Naast dat wij voor Snijtechniek in Brabant al meerdere promotiefilms gerealiseerd hebben, wilde ze graag nog één film, waarbij de grootte van de fabriek nóg beter in beeld gebracht werd. Snijtechniek kwam hierbij zelf met het idee, om een FPV Drone door de fabriek heen te laten vliegen. Of wij dit óók kunnen realiseren voor ze? Uiteraard! Echter leek alleen een dronevlucht ons niet zo spannend, daarom hebben we hier ook gebruik gemaakt van animerende teksten die in- en- uit beeld vliegen, waardoor te zien is welke machine, wat doet.

WAT
SNIJTECHNIEK
DOET?

''Innovatief aluminium frezen. Bij Snijtechniek Brabant denken ze altijd met je mee en door hen aanpak kun je sneller, efficiënter en duurzamer met aluminium bouwen. Met hen moderne frees en vorm machinepark van 10.000 vierkante meter is geen klus te groot en gaan ze graag iedere uitdaging met je aan.''

Idee

Snijtechniek kwam zelf met het te- gekke idee om een drone door de productiehal te laten vliegen! Aan ons de vraag of wij dit voor ze konden realiseren, maar natuurlijk kunnen wij dat!

FPV Drone

Door een hal vliegen doe je niet zomaar! En al helemaal niet met een 'normale' drone, hier heb je speciale 'FPV' drones voor nodig. Deze kleine drones kunnen overal met gemak doorheen, mits je daar uiteraard de juiste piloot bij hebt!

Animatie Tekst

Om ook echt informatie mee te nemen in de video hebben we er voor gekozen om teksten binnen te laten 'vliegen', dat leek ons wel toepasselijk bij deze video. 

MEER 'SNIJTECHNIEK'
PROJECTEN

CASE: SNIJTECHNIEK

SNIPPETS & BEHIND THE SCENES
'SNIJTECHNIEK'
Screenshot_38.jpg
1576370700985.jpg

Flo Pols

Framedit heeft voor Snijtechniek Brabant een mooie bedrijfsfilm gemaakt. Ze hebben onze boodschap goed kunnen overbrengen. Wij willen Framedit graag bedanken voor de fijne samenwerking!

bottom of page