top of page

CASE
PRIEMA B.V.

Wat ze miste? Een heldere, krachtige én haarscherpe bedrijfsfilm! Of wij dat kunnen regelen? Priema, gaan we doen! Met twee gigantische machineparken in Hoevelaken én Hardenberg in Nederland hebben wij deze case met beide handen aangepakt. 

WAT PRIEMA
DOET?

''Priema is een familiebedrijf met zo’n 170 vakmensen. Met productielocaties in Hoevelaken, Hardenberg en Breclav (Tsjechië). Met specialisaties in: Dieptrekken, Lassen, Stansen, Finish, Samenstellen etc. Opgericht in 1958, en nog steeds kerngezond en kent een innovatieve, nuchtere en informele cultuur.''

Koffie!

Voor we samen zo'n groot project aangaan, is het natuurlijk eerst tijd voor een bakkie! Priema wist heel duidelijk wat ze wilde, én voor ons de uitdaging om deze plannen verder uit te werken en waar te maken.

Geluidseffecten

Zo'n groot machinepark is leuk, maar puur een aantal beelden hiervan met een leuk muzieknummer er onder is niet genoeg! Als kijker wil je de beleving van die machines op de achtergrond horen en meekrijgen.

Eindresultaat

Opnamedagen zitten er op, en de beelden zijn door ons samengevoegd tot een fantastisch eindresultaat. Priema? Nee, wij noemen het liever uitstekend!

MEER 'PRIEMA'
PROJECTEN

CASE: PRIEMA B.V.

SNIPPETS & BEHIND THE SCENES
'PRIEMA'
Screenshot_36.jpg
priema logo.jpg

Priema B.V.

Wij hebben een bedrijfsfilm en korte procesfilms laten maken door Framedit. Wij zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat en het verloop van het proces. Framedit is een jong, professioneel bedrijf, komt afspraken na en doet echt iets met de feedback die je geeft. Wij zouden Framedit zeker aanraden!

bottom of page