top of page

CASE
JURITEX

Deze leverancier van technische textiele fournituren biedt haar opdrachtgevers veel meer dan een breed assortiment en een grote voorraad. Maar om nu precies te vertalen wat ze deden, en hoe het er hier binnen aan toe gaat, was er een sterke film nodig! Het uiterst moderne machinepark van Juritex is fenomenaal om vast te leggen, met speciale zoomlenzen en kleurrijke verlichting hebben we ieder detail in beeld gebracht! 

WAT JURITEX
DOET?

''Als specialist in band en bandproducten kunnen ze op vrijwel al onze producten bewerkingen toepassen die het productieproces vereenvoudigen. Ze slitten, snijden koud, warm en ultrasoon, ponsen en stikken, maken paspelband, plaatsen S-haken, ringen en/of drukkers en voegen producten samen. Dankzij jarenlange ervaring en een uiterst moderne machinepark hebben ze veel mogelijkheden voor snelle maatoplossingen.''

Licht

Dit machinepark was sowieso gaaf om vast te leggen. Maar wat maakt het kijken naar zo'n film als deze net iets interessanter? Het gebruik van licht. Door een sterke kleur te gebruiken en aan te houden krijg je hele gave beelden.

Stem

Om je mee te nemen door zo'n film kan een stem een hele grote rol spelen. De voorkeur voor Juritex ging naar een Amerikaans sprekende Voice-Over. Dit hebben wij voor hen geregeld, en het resultaat mag er zijn!

Lenzen

Het gebruik van verschillende lenzen is natuurlijk altijd een must. Maar om al die kleine details in zo'n machinepark als dit vast te leggen hebben we speciale zoomlenzen gebruikt zodat we extra dichtbij konden komen! 

CASE: JURITEX

SNIPPETS & BEHIND THE SCENES
'JURITEX'
jurtiex.jpg
1516497761076.jpg

Jurgen Verhoeven

Demi en haar team hebben fantastisch werk verricht en een prachtige bedrijfsfilm afgeleverd. Ze hebben ons volledig ontzorgd en zelfs inclusief een echte Amerikaanse voice-over zonder dat we daar omkijken naar hebben gehad. Bedankt!

bottom of page